Fitness, kulturistika

Live stávky EURO U21 - Slovensko začína s domácim Poľskom

Zdieľajte analýzy a tikety a získajte odmenu v programe Nety za zdieľanie. Od Tipsportu!

14.06.2017 | Kopček

Káva - čo neviete o kofeínovom nápoji našom každodennom (II)

S akými kávami sa stretávame v ponuke kaviarní, koľko kávy vody a mlieka obsahujú dobré kávy a ako sa pripravujú?

05.06.2017 | Redakcia

TIPSPORT - hokejový maratón s prémiou 80.000€

Majstrovstvá sveta v Paríži a Kolíne odštartovali. Tipérom z najväčšej tipérskej komunity Tipsport rozdá 80.000€ na tipovanie.

05.05.2017 | Kopček

Sacharidové vlny - najefektívnejší spôsob chudnutia? (II)

Popis efektívneho a často využívaného postupu, pomocou ktorého sa môžete aj vy zbaviť nadbytočných zásob tuku.

22.04.2017 | Redakcia

Sacharidové vlny - najefektívnejší spôsob chudnutia? (I)

Popis efektívneho a často využívaného postupu, pomocou ktorého sa môžete aj vy zbaviť nadbytočných zásob tuku.

08.04.2017 | Redakcia

ZLATÁ KORČUĽA – kto sa stane najužitočnejším hráčom playoff Tipsport ligy?

Hlasujte! Hlasovanie prebieha až do štvrtého finálového duelu. Fanúšikovia môžu vyhrať zaujímavé ceny od www.tipsport.sk

22.03.2017 | Redakcia

Ako zistiť, aký typ svalových vlákien je u vás dominantný? Aktualizované

Ako zistiť, aký typ svalových vlákien je u vás dominantný?

Marián Čambal a jeho tréner Igor Kopček podrobne o spôsobe, ako zistiť typ dominantných svalových vlákien.

22.01.2017 | Redakcia

Ako schudnúť zo 110 kg na 85 kg - popis transformácie môjho tela

Pali Aschenbrenner o tom, ako sa mu podarilo zmeniť sa z tučného mladíka bez kondície na osvaleného fitness trénera.

12.02.2014 | Redakcia

Svalová horúčka - príčiny, dôsledky, plusy aj mínusy pre kulturistiku

Marián Čambal a jeho tréner Igor Kopček o príčinách, dôsledkoch a spôsobe riešenia preťaženia svalstva, o svalovej horúčke.

21.01.2014 | Redakcia

Javorový sirup - prírodné sladidlo získavané z javora cukrového

Informácia o tradičnom sladidle, ktoré používali už Indiáni v Severnej Amerike. História, použitie, postup výroby.

31.12.2013 | Redakcia