Výživa, doplnky

Surströmming - neskutočne smradľavá ryba na Švédsky spôsob

12g bielkovín v 100g výrobku, ktoré v žalúdku udržia iba najväčší odvážlivci. Tak toto určite nie je ideálne jedlo pre bodybuilding/fitness!

27.08.2018 | Kopček

Javorový sirup - prírodné sladidlo získavané z javora cukrového

Informácia o tradičnom sladidle, ktoré používali už Indiáni v Severnej Amerike. História, použitie, postup výroby.

09.06.2018 | Redakcia

Hovädzie mäso tak, ako ho možno nepoznáte - základné delenie

Základné delenie hovädzieho mäsa + rady, ako si vybrať ten najlepší kúsok na prípravu obľúbeného jedla.

26.05.2018 | Redakcia

Hovädzie mäso tak, ako ho možno nepoznáte - prečo musí dozrievať?

Prečo musí hovädzie mäso dozrievať? Aké sú postupy dozrievania a ako ovplyvňujú vlastnosti hovädzieho mäsa? Čítajte v článku!

19.05.2018 | Redakcia

Rastlinné adaptogény (II) - informácia o ich anabolickom pôsobení

Základná informácia o doplnkoch výživy, ktoré dokážu akcelerovať výkonnosť každého športovca.

17.04.2018 | Kopček

Rastlinné adaptogény (I) - základná informácia o špecifických doplnkoch

Základná informácia o doplnkoch výživy, ktoré dokážu akcelerovať výkonnosť každého športovca.

14.04.2018 | Kopček

Kreatín - mechanizmus účinku a vplyv na rast svalovej hmoty

Primárne a sekundárne mechanizmy účinku kreatínu, ktoré prispievajú k výraznému nárastu športovej výkonnosti.

02.03.2018 | Kopček

Recept: Stejk z roštenky plný bielkovín od fitness kuchára Petra Melkusa

Recept na jednoduchú prípravu stejku, ktorý vám dodá veľké množstvo kvalitných bielkovín v objemovej príprave.

11.12.2017 | Redakcia

Arašidové maslo - popis výroby, obvyklé zloženie, recepty

Kvalitné arašidové maslo má v 100 g takmer 30 g bielkovín, približne 15 g sacharidov a 45 až 50 g tukov. Prečo by malo byť na vašom jedálnom lístku?

17.11.2017 | Redakcia

Hovädzie mäso tak, ako ho nepoznáte - pripravujeme stejky, pečieme, dusíme, varíme

Ako pripraviť chutný stejk, ako variť, dusiť a piecť hovädzie mäso? Dozviete sa z nasledujúceho článku!

10.11.2017 | Redakcia