Výživa, doplnky

Kreatín - mechanizmus účinku a vplyv na rast svalovej hmoty

Primárne a sekundárne mechanizmy účinku kreatínu, ktoré prispievajú k výraznému nárastu športovej výkonnosti.

02.03.2018 | Kopček

Recept: Stejk z roštenky plný bielkovín od fitness kuchára Petra Melkusa

Recept na jednoduchú prípravu stejku, ktorý vám dodá veľké množstvo kvalitných bielkovín v objemovej príprave.

11.12.2017 | Redakcia

Arašidové maslo - popis výroby, obvyklé zloženie, recepty

Kvalitné arašidové maslo má v 100 g takmer 30 g bielkovín, približne 15 g sacharidov a 45 až 50 g tukov. Prečo by malo byť na vašom jedálnom lístku?

17.11.2017 | Redakcia

Hovädzie mäso tak, ako ho nepoznáte - pripravujeme stejky, pečieme, dusíme, varíme

Ako pripraviť chutný stejk, ako variť, dusiť a piecť hovädzie mäso? Dozviete sa z nasledujúceho článku!

10.11.2017 | Redakcia

Káva - čo neviete o kofeínovom nápoji našom každodennom (II)

S akými kávami sa stretávame v ponuke kaviarní, koľko kávy vody a mlieka obsahujú dobré kávy a ako sa pripravujú?

03.11.2017 | Redakcia

Káva - čo neviete o kofeínovom nápoji našom každodennom (I)

Káva z historického pohľadu, pestovanie, zber a praženie, základné druhy kávy, ktoré sa používajú na výrobu nápoja.

29.09.2017 | Redakcia

Recept: Pizza plná bielkovín, diétna pizza bez sacharidov!

Fitness kuchár Peter Melkus vám ukáže, ako si pripraviť diétnu pizzu len z kuracieho mäsa, prísad a zeleniny.

14.06.2017 | Redakcia

BEEF suplementy - proteíny a gainery z hovädzieho mäsa

Čo by ste mali vedieť o BEEF suplementoch z hovädzieho mäsa ešte skôr, ako ich kúpite. Otázky a odpovede.

16.12.2013 | Redakcia

Recept: Dusené hovädzie mäso so zeleninou a dubákmi

Bikini fitnesska Denisa Lipovská a jej skvelý a jednoduchý recept na prípravu hovädzieho mäsa so zeleninou a dubákmi.

09.10.2013 | Lipovská

Syry, ktoré v 100 g obsahujú takmer 30 g kvalitných bielkovín

Syry, ktoré sú vhodné do diétneho, ale aj objemového obdobia - v 100 g obsahujú takmer 30 g bielkovín, menej ako 1 g sacharidov aj tukov.

22.09.2013 | Redakcia